hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

Happy New Year!!!

Publicerad 2015-01-01 10:32:16 i Allmänt

Vi lämnade Nusa Lembognan den 30:e för att bege oss till finfina Seminyak där vi skulle ringa in det nya året. En racing tur till båten och en 40 minuters väntan på att båten skulle avgå. Blev bundis med Mr Väskbärare då min ryggsäck vägde lite mer än alla andras.

Mycket bättre sjögång denna gång så Marre hade en lugn och fin båtresa. Ditvägen var ju lite si och så med tanke på monsunregn som kom in. Väl vid ankomst till Bali så blev vi hämtade en världens bästa snubbe som hade Mango med sig som han fått av en polare. Precis plockad så behöver jag nämna hur god den var??? Nu var det ju så att alla skulle ut och köra just när vi skulle köra till Seminyak genom stan så det tog närmare 2 timmar att ta sig fram. Finns tydligen ett rödljus som alla ville passera, och när vi väl kom fram så var gatan avstängd som vi skulle åka in på så vi fick ta en omväg med mera kö. Fick reda på en massa intressant fakta från chaffis... Högsäsong för Mango är nu, var tvungen att fråga för på hotellet på Nusa Lembognan så var den alltid slut konstigt nog. En motorbike kostar ungefär 2 millar, vilket då är ca: 1500spänn. Så alla köper den på kredit för att åka kommunalt är svindyrt för lokalfolket. Så då rullar en jäkla massa miljoner scootrar runt i stället. Fuck miljön!

När vi kom fram till Mayaloka Villas så blev det snabbt ett dopp i poolen... vår egna privata pool. Äntligen en semester som jag och Cissi är vana vid. Finns ingen restaurang på hotellet så allt går via roomservice så de kommer och levererar allt direkt till villan.

På självaste nyår så vaknade man tidigt, så 06:15 slängde man på löparskorna och drog iväg på en 8km runda. Väldigt skön runda, inte så supervarmt så tidigt. Senare runt lunch så åkte töserna iväg för shopping samt spa medans jag och Marre stannade kvar i Villan. Blev lite solande, lite öl och vindrickande, en 90 minuters massage. De kommer till villan och kör massagen här, för inte ska man behöva röra sig allt för mycket. Vi kom även på en ny sport... Jägerboll. En rolig sport fram tills Marre lärde sig hur racket och boll fan fungerade. Jag tror jag fick det söndriga racket som inte hade något sikte. Sjukt störigt!

När töserna kom så blev det fart på bygget, då skulle man duscha och göra sig iordning för fest. Känns väldigt ovettigt att dra på sig långbrallor, skjorta, väst och slips i denna värmen. Men inget val för fin ska man väl vara på nyårsafton. Vi hade bokat en bil så vi anlände vid exakt tidpunkt insläppet började så vi rullade in på röda mattan. En fördrink och sen började 5-rätters aktiviteten. väldigt god mat... Marre tyckte det var lite väl små portioner men vad ska man säga, det är ju fiiiiine diiining. Då ska det vara smått. Tur att vi hade bottnat på eftermiddagen med en burgare, calimares, kycklingvårrullar och lite pommes. Sen började gunget dra igång i högtalarna. hyfsad musik till en början tills man insåg att det var en låt som de hade på repeat typ. Ni vet det där loungiga diskodunket. Men man kom i stämning iallafall vilket är det viktigaste. Ut på dansagolvet och slängde runt lite i småduggandet, vilket var fantastiskt skönt att det duggade. Blir mycket lättare att vara ute i värmen då så tro inte att vi tycker illa om regn. Det är fantastiskt skönt :)

Taxi hem, de villa ha hutlöst betalt... jag sa ICKE! Och det blev lite smålagom istället. Hem och stupade i säng runt halv tre snåret tror vi. Så idag har vi inte gjort något speciellt får jag säga, cissi fick lite pedikyr, jag tog en massage... vilken för övrigt kan ha varit den bästa jag fått. Tyvärr blev Vickan lite kass under natten och dagen här men nu verkar hon ha vaknat till liv. Och Nej, det är inte spriten.

Imorgon väntar bilkörning upp till Ubud och monkey forrest och forsränning. Vilket ska bli så jävla coolt!!! vi hörs och ses efter det om WiFi vill!

God fortsättning på det nya året alla!!!

 Ligger och slappar vid poolen på Nusa Lembognan precis innan vi skall åka iväg till Seminyak.
 
Beundrar utsikten från vår lilla Bungalow i Nusa Lembognan
... och här har vi då utsikten från bungalown.
Sista middagen på Lembognan
 
Sitter/står och väntar på att båten skall avgå vid hamnen på Nusa Lembognan
 
Fixade och färdiga för partaj på KuDeTa
Entré
 
Middag å fördrink
 
Och nu jävlar är det fest!!!
 
Bakishäng i poolen
Måste ju dyka lite också

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela