hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

En oas i lugnet...

Publicerad 2016-03-29 04:25:14 i Filippinerna2016

Sitter ute på terrassen och tittar rofyllt på havets vågor… man har ett lugn som går genom kroppen när man sitter i en gungstol 30 meter från havet. Vi bor just nu i en mysig liten cottage på Daluyon hotel i Sabang. Ett hotell att rekommendera. De har försökt behålla mycket av den lokala känslan och lyckas väldigt väl med detta, samt att de har en pool i baren… eller tvärtom beroende på hur man väljer att se det.

Här är inte en massa oljud under dagarna, det enda man kan höra är havets brus och det är just detta som gör stället helt fantastiskt. Igår blev det en grillad fisk till middag, Cissi körde på grillad kyckling hos lokalhaket bredvid. Ett härligt ställe där sonen började grillningen, sen kom farsan med en unge hängandes i famnen och grillade, farfar var också framme och vände på fisken. Som det låter, ett väldigt lokalt hak med super god mat. Prislappen var blygsamma 120kr för 2 huvudrätter och 4 öl.

Idag checkar vi ut från Daluyon och skall förflytta oss 150 meter åt vänster för att check in på Sheridan. Kan ju inte bo för länge på ett ställe liksom. Imorgon så skall vi ut på äventyr och då är det Underground River som står på schemat. Ett kulturarv som ska vara ett av naturens 7 nya underverk. Vår förhoppning var också att vi skulle gå tillbaka genom Monkey Trail men den är stängd… snacka om att man blev besviken… Men hoppas på några snälla apor ändå nånstans. På tal om djur så finns det väldigt många hundar som springer runt här, igår när vi käkade så satt där en familj hundar och sniffade i luften. Studdsis som vi kallade den ena valpen hoppade omkring som om han gick på glödande kol och försökte få igång alla andra, hur gulligt som helst.

Förhoppningsvis så kan Cissi sova inatt när kvällen nalkas… det är nämligen någon typ av Malmöfestivalen light här nu. Man firar/hedrar Underground River men olika uppträdanden så de kör diskobasmusik fram till kl.03:00. Jag har dock kunnat sova… håller tummarna för Cissi =)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela