hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

37 år och 1 natt på Bourbon Street...

Publicerad 2017-08-13 17:50:21 i Allmänt

... så gammal är man nuförtiden. Hade en riktigt bra födelsedag i New Orleans. Började med en liten sovmorgon... sov hela vägen till kl.10:00. Men om man räknar om detta från New Orleans tid till LA tid så var klockan 8. Så inte jätte mycket sovmorgon =)
 
På med vandringsskorna och ut på stan, tog såklar en runda på Bourbon Street. Vi möttes av ett par killar i röda klänningar... känns lite udda men visst. Det är Bourbon Street tänkte vi. Ett par minuter senare så känner jag mig väldigt udda med att INTE ha en röd klänning. Visar sig att det är "Red Dress Run"... en 5km runda där man då skall ha en röd klänning. Inte för att någon sprang utan det var mer fokus på vätskekontrollen. Och då pratar vi inte vatten... Sjukt mycket fest redan klockan 11. Man blev lite ställd, visst hade man koll på att det var en festgata men alla bargator a la Aya Napa kan slänga sig i väggen. Alla hur trevliga och glada som helst... i jämnförelse med flygplatsen där jag blev "random selected"... yea right!... jag som alltid ser förtroendegivande ut! Här fick man kramar och frågor var min röda klänning var. Hade faktiskt inte något bra svar på den.
 
Vi käkade fin lunch och det blev grillade ostron i vitlök och Jambalaya. Sjukt gott med grillade ostron... kanske man får prova sen hemma i Svedala. IPA finns det också gott om i Staterna... NAJS!!!
 
Sjukt varmt är det också... över 30 grader och en riktigt fuktig värme som gör att man alltid är lite små kletig. Skön känsla då man vet att alla andra är lika flottiga.
 
Vi tog även en runda in på Café Du Monde, ett klassiskt café som serverar Besignets. typ en munk utan hål. Riktigt goda... men en galet lång kö så ett populärt ställe tydligen. Efter detta så gick vi ner till French Market, lullade runt lite och landade på BB Kings Blues Bar för en öl och live musik. Vidare till ett Bryggeri för att käka lite mat och dricka lite öl. Hyfsat bra mat, inte världens bästa men det var iallfall smak på maten så klart godkänd. Ölen var hyggliga utom en mörk... no good.
 
Kvällen avslutades på Bourbon Street, hittade ett ösigt ställe med livemusik. Ett jäkla bra drag på hela kvällen så vi avslutade med bravur. Ett måste när man är på Bourbon Street såklart!!!
 
Nu skall vi ut på Mississipi floden och käka brunch! Fler bilder kommer sen
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela