hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

Sista dagarna på Panglau…

Publicerad 2016-04-20 03:26:48 i Filippinerna2016

… spenderades mycket liggandes horisontellt för att pressa ut det sista. Passade på att prova att paddelboarda. Man har ju sett så många hålla på med det och man har skrattat gott. Nu var det upp till bevis om man är så grym som man tror man är. Och jajamen… om man bortser från de första 20 sekunderna då man höll på att snubbla och trilla konstant innan man fått fatt i balansen. Skyller på att det var tidigt på morgonen. Men när man väl fått upp balansen så är det ganska så behagligt att glida runt ståendes på en bräda och paddla. Cissi provade också en vända med blandat resultat, men hade hon fortsatt så hade hon fixat att paddla runt i evigheter tror vi.

Var inne i Alona Beach nästan varje kväll och de har fantastiskta pork bbq sticks överallt. Riktigt gott grillat, så jag får revidera min förra utsago att de inte kan grilla. På Panglau kan de grilla och det är gott. Fläsk, kyckling, räkor… super gott. Riktigt mysig strand på kvällarna och häromkvällen landade vi på ett ställe där vi hade en speleman. Asgrym!!! Spelade en hel den Nirvana med den klassiska Kurt Cobain rösten, Creed, gamla godingar som CCR. Blev många drinkar där vilket var tur för det var riktigt goda drinkar också. Verkligen en bra kväll. Och dagen efter så gick vi till en annan restaurang och spelemannen kom dit där vi satt och körde ett nytt gig. Dock med sitt band, vi föredrog att han körde själv. Men ytterligare en bra kväll med god mat och ett antal goda öl.

Sista dagen på South Palms så blev den en utflykt till Balicasag och Vigin Island. Riktigt bra snorkling, otroligt mycket fiskar och vi var förberedda som vanligt med bröd i en flaska för att mata lite fiskar. Såg knappt vattnet pga alla fiskar som stimmade omkring. Såg också en sköldpadda som simmade på avstånd. Vi hade blivit lovade att vi skulle få se dem vid vårt nästa stopp och så blev det också. På andra sidan ön så ligger sköldpaddornas lunchrestaurang. Såg att par stycken ligga nere och beta, helt plötsligt så börjar en av dem simma upp till ytan och simmar precis där vi ligger på ytan. Med bara ett par meters avstånd så simmar han lugnt och fint förbi och tar lite luft. De är galet stora på nära håll.

En riktigt bra tour denna också så det är helt klart värt att ta den. Nu sitter vi i Manilla och skall shoppa på Mall of Asia. Cissi sitter och tjatar på mig att vi måste iväg nu!!!

Njuter av tillvaron
 
Cissi fick lite skjuts också
 
Ser ni jättemusslan... till vänster om mitt huvud... blå...
 
Fiskmatning
 
Dags att leta sköldpaddor som lunchar
 
Sista lunchen på resorten... hyfsad utsikt
 
Nu är det Manilla-tajm!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela