hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

NFL + LazyRiver + Nascar

Publicerad 2017-08-28 15:35:12 i Allmänt

Vi lyckades fixa biljetter till en NFL match, dock pre-season, i Jacksonville. Sjukt taggad!!! Har alltid velat gå på en match och äntligen fick man göra det. Inte helt lätt att fixa biljetter heller... jänkarna gör ju allt för att bara jänkare skall kunna köpa biljetter känns det som. Men med lite "falska" jänkar adresser så fick jag fatt i två stycken på läktare 142, ganska så långt ner, snett bakom Panthers bänk. När man väl kommer till arenan så känns den hur stor som helst, inte direkt Limhamns Ishall kan jag ju säga. Får också då reda på att skall man ha en väska så måste den vara genomskinlig annars måste den checkas in. Jag har ju aldrig en handväska men Cissi har ju en såklart. Bara att leta upp stället att checka in, lägga allt innehåll i en genomskinlig påse och ta med sig den och checka in själva väskan... tom. Jag däremot klarade mig en liten stund... tills vi såg att man inte får ta med sig en selfiestick heller. Så jag smög ut på parkeringen, hittade en bra buske och la in den där. Håll tummarna att den är kvar tills efter matchen.
 
Själva matchen var kanske inte stormatch, det är ofta de spelare som söker kontrakt som spelar pre-season matcherna. Jax fick torskt med 24-23 men vi fick se ett par bra spel iallfall. Tyckte det var galet häftigt iallfall... ölen var svindyr men det får man ta. Kan ju även tillägga att det var både regn och åska halva matchen, dock är det inte så som hemma i Svedala att regnar det blir det kallt å trist. Här var det nästan lite skönt med regn som blötte ner en. Är över 30 grader på kvällen.
 
Efter Jacksonville så tog vi en avstickare innåt landet till Ichetucknee Springs, en nationalpark som även har en lazyriver. Cissi var lite skeptisk efter hennes förra upplevelse. Men det är bara att ta tjuren vid hornen och köra på. Och vilken tur att vi gjorde det!!! Den förra rivern var helt ok men kan inte jämföras med denna. Då den ligger i en nationalpark så var det en riktig lazyriver. Djur längs kanterna och otroligt många sköldpaddor. Och mitt i allt så börjar fisken flyga... den närmsta landade 1 meter framför oss. Galet! Men vilken upplevelse... vi tog en dubbelring så vi hade koll på varandra och en liten paddel som gjorde det enkelt att styra lite. Helt otroligt att bara ligga där i nästan 2 timmar. Detta skall man absolut göra om man har möjligheten.
 
Nu skulle vi bege oss till Daytona Beach. Ni vet alla skyltar man ser ibland... varning för katten, hunden, ankan, björnen... Här varnas det för just svarta björnar. Man tror aldrig att man kan få se en sådan... men joho!!! När vi kör genom en park som jag inte minns namnet på så stor just en svart björn vid vägen. Var tvungen att vända och köra tillbaka och förbi en gång till. Fick ingen bild men vi har det på film. Vi var helt chockade av att få se en björn bara så där helt upp och ner.
 
Väl framme i Daytona så testade vi en klassisker som ligger mitt emot... Red Lobster. Inte så där super impad men nu kan vi checka av den. Dagen 2 här så var det moln på förmiddagen och vi skulle bara ut och köpa lite kex, slutade att vi landade på Daytona International Speedway och en All Accsess tour. Fick åka in på arenan och kolla runt lite. Fick inte åka ut på banan då det var ett par Nascar bilar som körde. Vilket jäkla drag när de susade förbi. Har man möjligheten så skall man kolla in denna tour, inte superdyr men man får verkligen se hur stort detta är. Det hela började att man racade nere på stranden, vilket för övrigt fortfarande är en väg så att man kan köra på stranden. Lite udda men har man koll på historiken här så känns det helt naturligt. 
 
Käkade igårkväll på North Turn BBQ, en litet hak nere vid norra svängen på den gamla strandracebanan. Utåt sett såg det inte speciellt imponerande ut.. skulle kunna vara stängt för säsonen. Det är väldig lågsäsong just nu här, mycket har stängt och stället i käkade på i förrgår sa att de är 8 dagar från att stänga i 3 veckor. Aug-Sept är lågsässe. Dock lyckades vi landa på ett bikerhak med rock musik. Fick duga som ersättning för att vi missade Volbeat i DK. Bra drag och vi tog bla. en dagens soppa.... Fireball. En blöt och bra kväll rent generellt. Nåväl... tillbaka till Norh Turn. När vi väl kom in så var det hur stort som helst, mycket memorabilia strandracing. Sjukt bra mat också, detta är ett ställe man måste besöka. Satt ute på terassen och bara njöt av kvällen.
 
Nu skall vi bege oss in till Orlando... vi skall shoppa lite. Med betoning på lite... vi har plats i väskorna men det väger lite mycket så vi måste tänka oss för =)
 
Bad i havet. Denna semester så har vi badat både på västkusten och östkusten i USA.
 
Har inte tid... men vi är uppochner på Victorylane på Daytona =)
 
 
Inne på området på Daytona
 
Presskonferans
Uppe på stadium
 
Vinnarbilen av 2016... dock replika. Den riktiga står i Hamlins vardagsrum 
 
Käkade i en liten by... minns inte namnet på den... jo Darinen!!!, bakgrunden finns en räktrålare. Riktigt bra mat.
 
NFL
 
Lite säkrare med en sådan här... nu kan Cissi hålla sig på banan
 
Så sjukt mysigt...
 
Lite färdkost
 
Rockklubb... eller bikerklubb. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela