hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

En tidig morgon = En fantastisk dag!!!

Publicerad 2015-01-14 03:38:42 i Allmänt

Ring Ring... klockan slår 02:40... Och nej, det är inte sista beställningen på nattaklubben som gäller utan det är uppstigning! Under gårdagen så disskuterade vi om vi skulle chansa på fastboat från Gili T till Bali men valet föll på att flyga igen. Vi kollade flyg, ett gick 10:15 och ett annat gick 11:45. Det är ju bra tider med tanke på att transfertiden med speedboat till Lombok och bil till flygplatsen tar 2 timmar. Boka boka boka... fel fel fel. Är deras hemsida kaaass!? In i repan och fick hjälp med att försöka boka och ringa direkt till flygbolagt. Fullt fullt fullt! aj fan... båda flygen fulla. Dock går ett flyg 07:15... inget annat val utan vi bokat den vilket då innebär 02:40. Jisses... sjuuuukt tidigt!!!

Men iallfall, upp och iväg. Väl ute på sjön så har alla tidvattenvåger försvunit och det är lung och klart vatten. In i bilen och trots denna tidiga timme så är chaffis väldigt pratsam... och får engelska guru Marre tuggar på där framme med honom. Massa gåtor kom farandes... Nämn en mus med två fötter... Mickey Mouse såklart.. nämn en anka med två fötter. Ljushuvudena i bilen, Donald Duck! Neee... actually, all ducks have two feet. Mr FunnyMan! Svårt att tänka så tidigt.

In på planet och restmode igång i 30 min. Landa, in i bilen och full fart mot Waterbom som öppnade kl.09:00. In i parken och svida om till badmode. Man blir som ett litet barn igen! Springer iväg och upp i första tornet alla 4:a. Thrill 5, Speed 5, Drench 4 på en skala 1-5. Bådar gott! Iväg och ja jävlar vilken speed, sjukt lång... kanske 15-20 sek lång. Ett väldigt bra första åk! Cissi som inte är speciellt förtjust åker även denna och är lite i chock, vilket är positivt för då kan man lura med henna på alla andra åk. Hämta badring och upp i nästa åk, nästan inget folk alls så här tidigt vilket var mycket positivt för oss. Iväg och snurra runt, framlänges, baklänges och lite överallt och plums. Fun Fun!

Därefter så drog vi upp i Boomerang, även kallad väggen. 16 meter upp, åker två och två på en gummiring, liten sväng till en början och sen rakt ner för att sedan åka upp för en vertikal vägg och ner igen, över ett gupp och ner i vattnet. Jag och Cissi fick nog den högsta farten av alla vi såg... upp på det röda på väggen där man kanske inte skall åka och flög ett antal meter över det sista guppet. Sjukt fort och ett jäkla drag! Om man är en riktigt man så skall man ju inte höra ett ljud... just här blev det mycket garv. Det blir nog så när man får en nära döden upplevelse antar jag. Grymt impad av Cissi som vågade åka denna, berodde nog på att hon fortfarande var i chock av första åket.

Efter Boomerang så nyktrade nog Cissi till och hoppade över två stycken åk, en som var ganska så behaglig och så värstingen av dem alla... Climax!!! 16 meter upp, gå in och ställ dig i en tub, stäng dörren, man hör en nerräkning... 3....2....1.... *poff* Golvet försvinner och man störtar dessa 16 meter rakt ner, upp i en vänster loop och ner igen. En sjuhelvetes speed!!! Helt vansinnigt härligt när man väl kom ner igen. Jag har ett motto... "Tänk inte.. bara kör!!!", passade rätt bra på detta åk. Bara gå in och ställ dig och se vad som händer. Både Marre och Vickan åkte denna också, stabilt! För att kompensera för alla glädjetjut så måste man åka denna 2 gånger. Så på eftermiddagen drog jag och Marre upp i tornet igen, stod och skrattade lite åt flertalet tuffa pågar som var helt vita i ansiktet ju närmre tuben de kom. Själva var vi cool lugna, hade ju redan åkt den en gång. Kom fram och hoppade in igen, Majstro som styrde åket började förklara, in med benen bla bla... "Relax my friend, I've done this before"... "Really!?!? Let's go then" Baam... ner igen och plums. En bra thrill igen! Men efter att ha åkt alla så var det inte alls samma upplevelse andra gången, lite mer easy så vid 3 tiden drog vi vidare till hotellet.

Framme på hotellet, checka in och öppna altandörren... poolen 1 dm från fötterna. Poolaccess... ahhhhh!!! Najs! Dagen efter spenderades i solen från en klar blå himmel, grymt varmt men fantastiskt härligt att bara ligga och lata sig i värmen. På kvällen så drog vi alla 4:a ut och käkade på Balis fetaste nattklubb! Fast klubben hann aldrig dra igång förräns vi var på väg hem igen. Det var en taco buffé, kan ha varit den godaste tacosen jag käkat. Vansinnigt gott!!! Alla gick snabbt in i Matkoma... Vicky käkade tillochmed mer än Marre vilket är en sensation i sig. Matkoma innebär en taxi hem och slänga sig i bingen.

Sitter nu här på morgonen kl.10:24 och väntar på utcheckning. Förmodligen stannar vi kvar på hotellet men hoppar in i en Executive Villa tillsammans med Marre och Vickan. De andra är iväg och dealar med hotellet as we speak. Privat pool och 500kvm. Låter inte helt fel! Efter flytten så drar jag och Marre ner till beachen för att surfa lite. Har redan börjat odla lite hår som skall färgas blondt tänkte jag, vet inte om det går så bra men man kan ju alltid prova!

Hoppas ni har det gott där hemma och slit inte ihjäl er allt för mycket! C ya!!!

 
Lazyriver... Cissis favorit. Men så mycket lazy blev det inte för oss övriga... det blev ett krig istället vem som skulle åka in i vattenforsar etc...
 
Laddade till tänderna med badring!!!
 
Så här man kan också åka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela