hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

We are on the road again!

Publicerad 2015-04-05 04:12:34 i Allmänt

We are on the road again! Då har vi gjort vårt i Orlando, en snabb vända inom Florida Mall för att få kavajen och byxorna fixade, sen var vi på väg. Mot Tampa och förbi ut mot kusten. Iochmed att vi inte hade bokat något boende så var vi ganska så fria i vår körning. Så vi bestämde oss för att åka ut mot Clearwater och sen vidare ut mot Clearwater Beach. Kan säga att det var sjukt många bilar som också skulle köra den enda vägen ut mot Clearwater Beach. Det är ju nämligen påsk samt spring break här över vilket då innebär att Clearwater Beach är fullsmockat. CB har vunnit pris som Floridas bästa strand och ligger på topp listor så vi hade förväntat oss detta. Inte för att det var drygt att komma ut dit, det rullade på ganska så schysst hela vägen... inte jättefort men ändå. Och utsikten kan man inte klaga på, verkligen en Karibien känsla när man kör här. Vi stannade utanför ett hotell som hade vacancy och såg att de även hade wifi, in på parkeringen och snålskjutsade på nätet, och hittade boende på Clearwater Beach Hotel. Ganska så mitt i smeten för en hyfsad peng med tanke på läget. In på rummet och sedan ner på beachen för en skön promenad i solskenet på seneftermiddagen. Grymt mycket folk överallt, stranden var fortfarande full med folk.

Dax att hitta något att käka... man har ju alltid velat käka på Hooters, denna trevliga familjevänliga restaurang. Så vi gick upp på tredjevången med en grym utsikt över hela stranden och den fantastiska solnedgången. Och de hade dessutom gratis sunshine-shots som barägaren skeppade ut när det var dax. Mycket trevligt! Och några pitcher med öl är ju inte helt fel heller tillsammans med bonless wings. Najs! Cissi käkade dock med ben, tydligen rackarns gott för man fick inte någon direkt kontakt med Cissi. Så fort man tittade på henne så satt hon och gnagade på ett ben, servitrisen kom förbi och frågade om allt var bra... Cissi svarar... hurmmgurrnk. Vilket betyder "Azsome!" Själv hade man lite mer kontroll på sig och åt lugnt och fint. Det var dock vid ett tillfälle där vi kände oss lite dumma... ni vet när man har en pissljumen öl och man inser att man inte kan göra något åt det... vad sägs om att ta en platspåse och lägga in is och sen ner i ölen?? Grannbordet var tydligen långsamma med sin pitcher så servitrisen öste ner en påse is för att hålla den kyld. Very smart!!! Det var även ett schyst liveband som spelade lite reggae inspirerat och när polis-sirener ljöd så drog han igång "Bad boys... what ya gonna do..." Riktigt skön lirare!

Vi lullade hem och somnade in ganska så gott denna kväll med vetskapen om att dagen efter skulle spenderas nere i den vita goa sanden och den strålande solen. Är bara blå himmel här nere by the way...

Upp och checka ut, vi hade dock hunnit kolla under morgonen på något hotell längre ner på ön. Hittade ett riktigt billigt via Trivago och bokade det. La in det i gps:en (som förövrigt är TomTom på andriod... KÖP ALDRIG DEN!!!!!) som då visade en adress i Viginia... Wrong! Så farsan fick ställa upp och ringa till hotels.com och avboka. Vi tackar! Nåja, tillbaka till verkligheten... iallafall vår nuvarande verklighet som då innebar en hyfsat god frulle och boom... ner i sanden... ahhhh.... såååå skönt! Vi låg och stekte fram till lunch där vi käkade riiiktigt gott med sån där sjömat och en bucket-malibu-drink i solen. Vi delade så klart denna då vi skulle köra lite senare. Då bar färden ner söderut mot Bradenton. Tog kustvägen eller ö vägen beroende på hur man ser det. Väldigt fint att köra här och kolla på vissa av husen som ligger här. Slott!!! Jag vill bo här!!!

Snålskjuts på lite Starbucks-wifi och landade på Day Inn. Ett rum med säng, fullt tillräckligt inne i stan. Imorgon så bär det av ut mot öarna igen. Vi går in via Bradenton Beach och ser vad vi hittar på vägen. Något strandhäng blir det garanterat, så får vi se hur långt ner vi kommer. Förmodligen kommer vi dra en natt nere i Sarasota och därefter mot Miami.

Sitter och cruisar ner mot Clearwater Beach

Framme vid strandpromenaden... helt fantastiskt underbart!
 
Som sagt... vitt och fint
 
Solnedgång från Hooters balkong där vi satt med liveband
 
Nere på stranden och har det gottis
 
Sitter och njuter av efterrätten i solen
 
På väg mot Vita-faran som rullar nere i Florida just nu
 
En eftermiddagsöl i solen är ju aldrig fel

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela