hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

Första dagen...

Publicerad 2014-12-27 08:13:00 i Allmänt

Sitter nu nere vid stranden/poolen och har det riktigt gott. Vi är alla grymt nöjda med hotellet... om man bortser från att Marre och Vicky inte kan sova om natten. De har fått ett rirktigt lyx rum i träsken där en massa grodor och paddor har sin nattliga vardag. Ni kan ju gissa om de låter lite om natten :) Jag och Cissi bor en bit i från på Solsidan så vi behöver inte oroa oss för något sådan utan lever lyxliv. Tillochmed sådant lyxliv att redan efter en halv dag så har personalen i baren redan lagt rum nr 20 på minnet när vi beställer mat och dryck. Helt perfekt med tanke på att det är Marre och Vicky som bor där.

Med tanke på att detta är första dagen så känner man sig riiiiiktgt brittisk... blek som gud vet vad... Fast har fått lite färg nu... dock främst på övre ryggen. Man kan inte tro det men det finns faktiskt en nackdel med att ha barstolar i poolen.

Idag bli en heldag vid vattnet och inte så mycket aktiviteter. Imorgon så är tanken att vi skall ut och röra på oss, Devils Tear och lite annat smått och gott. Får se vad vi hittar på. Ikväll är det dock någon form av hinduisk högtid så vi har blivit tipsade att gå ca:200 meter (ja, jag vet... sjuuuukt långt) för någon form av festlighet. Ska bli intressant... får dock endast vara klädd i en lite tygremsa.

Nedan kommer lite bilder som visar att vi har det rätt gött... än sålänge :)

P.s... Rickard, det finns en bild som är dedikerad till dig också. ;)

 
 

Kommentarer

Postat av: Christoffer

Publicerad 2014-12-27 19:14:02

Ser riktigt härligt ut, får man nytt "kylhölje" till varje öl? Hälsa..

Svar: jajamensan... måste ju vara kallt å Gott :)
Niklas Nerholt

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela