hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

Universial Studios

Publicerad 2013-07-18 21:21:07 i Allmänt

fsdfsdfsf
 
Efter match igår så åkte vi till Universial Studios i Hollywood... kan bara säga ett ord... "SÅJÄVLACOOOOLT!!!"
Vi tog en runda med studio tours där man åker igenom området och får se inspelningsplatser och studios, vi har bland annat sett torget i "Tillbaka till framtiden"-filmen när blixten slår ner i klocktornet. Vi fick uppleva en 3D-attack av King Kong och T-rex, helt sjukt vad man kan lura hjärnan att man faktiskt är där när vagnen skakar och har sig. Riktigt schysst gjort, väldigt imponerande.
 
Vi fick oss alla en riktigt rejäl dusch när vi åkte Jurassic Park - The Ride... lite av en flumrider med asmycket vatten och dinosar, sjukt stora by the way... Cissi var lite orolig att hennes vita tröja skulle bli en see-through... eeehhh.... Jepp :)
 
The Mummy - Ride... jäkla acceleration vid start... 0-100 på kanske 1,5 sek. Galet sjukt... Olin skrek som en liten flicka så klart.
 
Men den mest sjuka av dem alla... Transformers. vi köade i kanske 1 timme men det var den bästa kö man någonsin har varit i. Det händer grejer hela tiden i kön, tv-skärmar bygger upp själva riden med att man är en rekryt och att allt går åt helvete. Mycket rekvisita överallt att kolla på och bara detta är en upplevelse i sig att de verkligen går all-in på allt. Och när vi väl skulle dra igång 3D-riden... alltså... jisses... galet sjukt coolt! Svårt att beskriva man att man kan få det som att man verkligen är där med en massa fall, missiler som flyger, värme som slår en i ansiktet när det smäller, skakar och ja... Detta är verkligen ett måste om man kommer till LA. Den som säger något annat är dum i huvudet eller för gammal för att ha kul.
 
Nu ligger jag i hängmattan efter att ha krossat Sune i biljard 4 ggr på raken. Har aldrig spelat så mycket biljard som jag har gjort i huset här. De andra 4:a är iväg på en liten shopping runda i närheten. Uppladdning till åttondelsfinalen har börjat... skönt med pausen från hockeyn igår behövdes. Idag är det fullt ös som gäller, kroppen känns piggare än någonsin, allt pekar på att vi kommer köra över Lettland. Finns bara en sak som gäller idag!!! Hoppas ni håller er uppe och kolla på matchen live (www.moslive.tv)
Vi behöver ert stöd! =)
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Näsan

Publicerad 2013-07-18 22:19:11

Verkar som om ni har helt fantastiskt! Fortsätt att krossa!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela