hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

Snart börjar allvaret...

Publicerad 2013-07-14 16:25:00 i Allmänt

Gårdagen vigdes åt sightseeing och bilkörning... Eller kanske ska säga köande. Tydligen är det universalt att man alltid skall stänga av och lägga upp vägarbete under sommaren likt Sverige. Sen kan man lägga till att det finns en j***a massa bilar i LA. 7-filig motorväg men ändå köer. Galet! Men måste säga att det är inte så farligt att köra bil här... Känner mig nästan tvungen att säga det så att mamma kan vara lugn där hemma, men det är faktiskt sant. På med blinkers så blir man ofta insläppt i den fil man vill in i.
 
Vi körde först till Plums Café här i Costa Mesa, pannkakor!!!!!! Riktigt grym frulle med våfflor och ungspannkaka. Love this country! Sen styrde flaggskeppet (kör en 2013-fotbollsmammabil) mot Hollywood Blv för att titta på stjärnorna på trottoaren, landade även på Hard Rock Café för lunch. Och håll i hatten...Mr Sune a.k.a Söderberg, han som inte blir speciellt impad av något geografiskt, Grand Canyon..."jaha... Ett stort hål"... Han tog upp telefonen och tog en bild!!! Ni fattar inte hur stort det är att se denna man göra något liknande. Har någon sett en enhörning?, detta ligger lite i samma kategori.
 
Sen åkte vi vidare mot Mullholand Drv för att landa på Hollywood Bowl Outlook för att kolla in skylinen av LA och Hollywood skylten. Riktig schysst view!
 
Vi styr mot Sunset Blv och Sunset Strip, en vända på Rodeo Drv och Beverly Hills. Schyssta villor som kostar en krona känns det som. Kollade även in Axl Foleys jobb HK... Ni som inte vet, "Snuten i Hollywood".
 
Nästa anhalt blev Santa Monica Pier där vi gick omkring och mös. Mycket folk överallt så det blev inget parisahjulande tyvärr. 
 
Efter detta så åkte vi hem, barnen i bilen (Sune, Pada, Olin) sov så gott nästan hela vägen hem. Och när vi kom till Costa Mesa fick barnen bestämma vad vi skulle käka. Jag frågade Pizza?... Sune: Nä, det åt vi igår. Jag: Wendys Hamburgare? Jaaa, det ska vi äta. Ingen tänkte på att vi åt burgare för 3 timmar sedan typ. Lite problem att beställa blev det också, trötthet och förvirring är en bra combo.
 
Nu ska jag köra och köpa bullar för att sedan väcka pågarna, inline träning kl.14 idag. Av med semesrkepsen och på med inlinehjälmen för snart blir det allvar på riktigt...

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela