hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

Roadtrip - Highway California 1

Publicerad 2013-07-24 08:02:28 i Allmänt

Dagen vigdes åt att köra ca: 15 mil upp till Monterey via California 1. Det sägs att denna väg skall vara helt fantastisk att åka... men det stämmer inte riktigt... den är helt sjukt fantastisk att åka på!!! Svårt att beskriva hur den är att köra, runt varje hörn är det något nytt att titta på. Naturen är helt underbar... mycket berg, mycket hav, många view Points. Vi trodde att det inte skulle ta speciellt lång tid att köra denna "korta" sträcka... men man måste i princip stanna varje 10 minut för att ta en massa foton och man blir helt bortblåst av utsikten. Alla som kör roadtip måste köra CA 1 från Cambria till Monterey.
 
Vi stannade även vid en plats där man kan få syn på elefant sjölejon. Min tanke var att... jaja, har man tur så kanske man kan få syn på 2-3 stycken ute i havet. BANG!!! När vi kommer fram ligger typ 50 stycken och latar sig på strandkanten och vi är kanske max 10 meter ifrån alla. Ute i vattnet snurrar 10-15 stycken runt och visar upp sig och slåss med varandra. Helt otroligt att se så mycket natur på så nära håll. Underbart att se!
 
Jag har lagt upp lite bilder på omgivningarna runt CA 1 så även ni kan njuta lite.
 
Vi har precis kommit tillbaka från Fisherman's Warf i Monterey och käkat på en grym restaurang. Jag tog en Fisherman's Warf Platter men en blandning av en massa sjömat.. bland annat en halv krabba. Grym kvalitet på maten, riiiiktigt gott!!!
 
 

Kommentarer

Postat av: Jörgen

Publicerad 2013-07-24 17:42:12

Riktigt fräckt , ni ser ut att vara ett coolt gäng som har det bra !!! Ha de fortsatt nice over there :)

Postat av: Suzanne

Publicerad 2013-07-24 17:50:33

Haha, ja båda gängen verkar ha det nice?!
Gänget på stranden som pillar varandras navel o gänget som e på roadtrip. Ha de fortsatt bra:)

Postat av: Malin

Publicerad 2013-07-26 09:31:30

Låter helt underbart! Längtar till vi ska åka ännu mer nu! Skitbra att läsa din blogg nu för då har man lite mer koll på hur man skall lägga upp tiden :) ha en fortsatt härlig resa :) superfina bilder!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela