hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

Första mästerskapsdagen

Publicerad 2013-07-16 18:56:12 i Allmänt

Första dagen med inlines slutade lyckligt. Vi öppnar turneringen mot Tyskland nere på The Rinks i Huntington Beach. Vi har ingen aning om hur tyskland spelar eller hur bra dem är. Vi börjar i ett bra tempo och har en ganska så stadig defensiv och en bra offensiv matchen igenom. Vi går ganska tidigt upp till 4-1 och får med oss ett par enkla mål. Bra lag har ju tur som man brukligt säger. Tycker att vi kontrollerar matchen hyfsat bra och låter tyskarna lugna ner spelet till vår fördel med en massa burskydd. Tyvärr släpper vi upp dem till 4-3 men vi får in en sista puck när det är ca: 5 min kvar eller något sådant. Det känns som spiken i kistan och våra 2 poäng är bärgade.
 
Efter matchen åker vi hem oh duschar, finns inga duschar nere i hallen, käkar lite spagetti och köttfärsås a la Cissi. Väldigt uppskattat att ha en liten husmor med oss. Vidare följer lite vila, vissa går till sängs och andra lägger sig ute på gräsen i skuggan. Pada gör allt för att få bort sin bonnabränna och Cissi lapar sol.
 
Nu står Kina på schemat och som vanligt har vi ingen aning om hur de är. Det är även deras första match så vi har ingen måttsticka alls. Vi går in och kör 100% och målen börjar trilla in med jämna mellanrum. Matchen slutar 20-0 till oss... är väl inte mycket mer att säga om denna match. De var inte alls bra medans vi gjorde vad vi skulle. Första perren slutar 7-0 och Mackan-målvakt skäller på oss att det skall minst så 18. Vi höjer effektiviteten och gör 13 i andra. Svårt att hålla kvar skärpan en match som denna men det gick vägen.
 
Nu har vi precis tryckt i oss en frukost bestående av scrambled ägg och bacon å en liten bulle. Vi skall bege oss till hallen inom kort och titta på New Zeeland mot Germany. Vi räknar med att Nya Zeeland kommer bli en tuff motståndare så vill gärna scouta.
 
Bild: Olles svar på att säga grattis till målet... en våldtagning!!! :)
 

Kommentarer

Postat av: Havu

Publicerad 2013-07-16 19:01:53

Bra jobbat!

Postat av: Steve

Publicerad 2013-07-16 19:45:34

Bra jobbat grabbar!!

Postat av: Ante

Publicerad 2013-07-16 23:42:47

Snygg start

Postat av: Havu

Publicerad 2013-07-17 08:27:02

Grym poängskörd Nille! 6 mål + 2 ass i samma match. Knappt man reder ut det på träning :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela