hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

Bye bye San Fransiso!!!

Publicerad 2013-07-27 06:17:11 i Allmänt

SF har många likheter med Malmö... alla kör som idioter... vädret suger... Typ 14 grader, det är ju katastrof! Man är i Cali och förväntar sig att det skall vara sommar och gott gott men ICKE!!! Vi tog en snabb frulle på Starbucks och Subway. Promenerade upp mot den berömda Chinatown porten, check! Efter det så hämtade vi ut bilen och började köra ut mot vildmarken.
 
Vi skall nu byta ut storstaden mot en lite mer ociviliserade omgivningar, Yosimite, Sonora. Men på vägen så landade vi på en Outlet och shoppade, jäklar i havet vad det gick undan. Man går in i en Converse outlet och de kastar 2 par Converse i huvudet på mig för 175kr stycket. En del piké och sonnebrillor införskaffades. En bra shopping runda, näst sista för mig och Cissi. Finns en i Vegas också men då har vi lämnat av det andra kärleksparet Olle och Pada. Blir många frågor när vi skall dela notan på restauranger, "Split it two ways?" :)
 
Från 14 grader, vi kör 45 minuter och vi är uppe i 32 gradet. Enorma temperaturskillnader här uppe. Där vi sitter just nu på Best Western Sonora är det 35 grader och klockan är 21. Vi letade efter en lite Lake att bada i när vi kom hit, vi hittade en på kartan men vi kunde inte komma dit. Vi ser vägar som går dit men "Private Properties", "Keep out" och massa stängsel. Känns lite som att de skall komma springandes med hagelbössan om vi hade kört in där. Pada höll på att få hjärtattack varje gång vi närmade oss en skylt. Så vi nöjde oss med att köra inom macken och köpa ett flak öl som vi håller på att beta av. Käkade på Gus Steak house, ok mat men inte superbt. Det bor 4000 i Sonora och alla tjejer mellan 21-22 jobbar på Gus Steakhouse konstaterade vi och alla började jobba idag tror vi.
 
Imorgon skall vi köra ut till Yosimite och gå en trail och se på natur. Nu jävlar skall vi hitta den där sjön som jag och Olle hela tiden har snackat om. Vi bara måste hitta nånstanns att bada, vi försökte när vi körde Cambria - Monterey men även där en massa "Keep out" skyltar. Imorgon skall det ske!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela