hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

5 raka segern!

Publicerad 2013-07-19 07:48:11 i Allmänt

Idag var det dax att flytta in i finrummen i Honda Center. Åttondelsmatch mot Lettland stod på schemat. Arenan i sig är väldigt imponerande men lite stor för att bilda något bra drag i en match som denna kan vi väl säga. Lettland körde runt på 8 man och det märktes på deras tempo. De ville alltid lugna ner spelet genom att spela hem pucken... Tråkigt spel enligt mig men visst, det var ju bara att anpassa sig. Golvet var också ett rent helvete att köra på... Väldigt dåligt fäste i golvet, gamalt och smutsigt. Riktigt dåligt av organisationen att inte ha bra kvalitet på prylarna i deras skrytarena. Första perioden hade vi svårt att skapa något, en stor del av detta hade med golvet att göra. Kan inte köra 100% med risk för att tappa fästet etc. Vi fick lite mer styr på det i andra perioden. 
 
Vi hade tålamod matchen igenom och vi vann med 5-2 vilket innebär att vi spelar en kvartsfinal imorgon mot USA, hemmanationen. Skall bli riktigt sjukt kul att möta dem på hemmaplan. Kommer bli tufft och högt tempo med vi skall streta mot och köra skiten ur oss för att få in puckarna och ta oss till semi... Men som sagt... Kommer bli tufft.

Kommentarer

Postat av: Nina

Publicerad 2013-07-19 09:31:43

Kul läsning Nille, roligt att få följa er, inte alls avundsjuk ;) ehh joooo :) se nu till och tryck till jenkarna , gissar att Bror min blir extra glad då :) hoppas att ni har varit och fixat nya hjul :) Stort lycka till, och hälsa alla !!!!

Postat av: Ari

Publicerad 2013-07-19 11:00:12

Grattis!
Gøy å følge dere ! Lykke til mot USA!!

Postat av: Elias & Felix

Publicerad 2013-07-19 19:21:44

Hej morbror Nicke håller tummarna för er ikväll mot USA. Ge allt vad du har.
Vi kollar på er. Good luck!!!

Postat av: Niklas Nerholt

Publicerad 2013-07-19 19:55:46

Tack för stödet pågar och töser. Vi skall göra allt vi kan idag :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela