hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

4:e plats i VM, 21 länder!

Publicerad 2013-07-22 01:22:01 i Allmänt

Nu har man landat lite efter inline spelandet. Vi kom 4:a av totalt 21 länder. Det är vi väldigt nöjda med, vår målsättning var att komma 1:à eller 2:à i gruppen. Så när vi vann över Lettland och skulle spela kvart med USA var det i princip ingen som skulle tro att vi kunde vinna. Men det var 16 inline killar som sa till varandra att Fan... Vi har inget att förlora, vi har gjort en bra turnering hittills, bara rocka loss en match till och njut av att spela mot USA i Honda Center. Innerst inne tänkte mb att ska vi åka ut så ska det vara mot USA.
Att vi sen är några surskalliga jävlar som vägrar att ta stryk är ett bevis på svenska hjärtan och en järnvilja. USA var bättre men vi vägrade att vika oss. De försökte allt... Dopingkontrollanterna ville in i båset och köra tester under matchen... Coach Pada lackade ur: "Are you fucking kidding me?!..We'r in the misddle of à fucking game!!!"

Skönaste kommentaren någonsin! I andra perioden körde de över Mackan-målvakt 2 gånger inom loppet av de första 2 minuterna, brukligt nordamerikanskt. En kille har galler i USA, samma kille kör över mackan. Inget kunde slå av vårt fokus och succén var ett faktum. Skönt att visa många i den svenska inline världen att man behöver inte vara från Elitserien/Allsvenskan för att kunna vinna :)

Nu bär det av mot San Fansisco, första stoppet är nått och det är i Santa Barbra. Här skall Olin och Pada nyktra till lite är tanken :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela