hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

Uppraggad av en GatorGirl...

Publicerad 2015-04-09 04:04:43 i Allmänt

Dagarna här går lite ihop så man vet inte riktigt vad det är för dag och vad man gjorde igår... så nu skall jag försöka komma på vad vi gjort de 3 senaste dagarna... och det som egentligen ligger färskt i minnet är som rubriken lyder. Men jag tror jag återkommer till det lite senare...

Vi hade som sagt 2 underbara dagar nere på stranden på Fort Myers Beach, första dagen var vi uppe i det lugna området av stranden. Från hotellet så fick vi låna paraply och solstolar vilket var perfekt... det är ju lite varmt i solen och ibland vill man svalka av sig med att sitta i skuggan. Solkrämen är framme och läget är under kontroll på den fronten. När vi packade ihop på eftermiddagen så såg jag att alla stod och stirrade ut i vattnet... självklart undrar man vad är det för idioter som bara står och glor på de små båtarna och vattenskotrarna. Men det visade sig att alla stod och beundrade en delfin och kom simmandes och hoppandes ute i vatten. Jäkligt häftigt att se det från stranden och veta att man har precis badat just där. Fick tyvärr ingen bra bild på det dock. Cissi kämpade järnet med detta!

Vi körde ner ca: 8km på ön och skulle nu bo på Lani Kai. Nu är det ju som så att det är spring break här nere och ska man bo och partaja så gör man det på detta hotell. Kul med lite drag på grejorna! Vi checkade in, skulle först ha fått ett rum på tredje våningen men flyttades till 118 på första våningen. Helt ok tänkte vi... går man på hotellet så känns det ganska så slitet. Men pengarna har de lagt på rummen, skitfina rum på ren svenska. Dock var det som så att direkt under oss/framför så stod det en speleman men diskodunka historia och enligt alla papper så skulle de köra loss till kl 2 på natten. Det håller ju inte... då ligger ju dessa pensionärer och sover. Så in i lobbyn och bytte till tredje våningen utan några större problem. Det är ett ganska så högt hotell, som ni kan se på bilden nedan, och väl där uppe så har den en bar. Najs!!! Å det bästa i det hela var att Happy Hour började kl.16:00, klockan var nu 15:55. Fantastiskt perfekt timing!

Så upp i baren och in i en sån där gungstol och in med lite öl, nachos och "brusketa"! Servitören fattade vinken ganska så snabbt så varje gång han gick förbi vårt bord så behövde vi bara ge ögonkontakt och en liten nick så kom ölen farandes 2 minuter senare. Fantastisk solnedgång att följa från toppen på huset, inga dumma turister som kommer i vägen och ska ta en massa bilder. Och nedanför hade ungarna lite lekar med att kasta vattenbalonger etc. så lite underhållning fick man från fotfolket också. Och även här kom en schysst speleman och började lira gitarr. Var lite sugen att gå upp och dra ett par riff med honom men han hade bara en gitarr så jag ville inte förstöra nöjet för honom. Riktigt bra röst och bra låter. Så Happy Hours tog slut vid 9 och vi hann med en liten efterstänkare för original pris också innan vi tackade för oss. Ner på rummet och satte oss ute på balkongen, på med lite musik som ett försök att dölja grannbarens musik. Vi fick i oss en öl och blev lite intresserade av vad som hände på andra sidan, eller ja... det visade sig vara på andra sidan. Vi eller jag kanske rättare sagt trodde att det var här nere på hotellet så efter en snabb omsvidning av kläder så drog vi ner för att ta en liten stänkare. Och hör och häpna... Cissi blev nekad i dörren!!! Hon hade inget legg, jag frågade om han behövde lägg och då kom det "More her than you". Så jag fick snällt dra iväg och hämta legg så att vi kunde komma in. Och när vi väl står vid baren och hänger och lyssnar på live bandet och tittar på alla fyllisar så i min ögonvrå ser jag en dam som har tagit en och annan tequila för mycket... eller precis lagom. Jag säger till Cissi... hon kommer nog snart hit. Kände att svetten började lackas... hjärtat började dunka... nej nej nej hördes ekandes bakom mitt pannben. Försökte snacka med Cissi i tron att hon brydde sig om att jag pratade med någon annan. "Hiiiii".. hörs med en rosslig stämma. "Are you with her?" och pekar på Cissi... "Jajamän... eller Yea, I am!" kom ut ur munnen. Hon limmade på och berättade att hon blivit uppväxt på Moonshine och var en redig "GatorGirl" som även kan kännas igen som alkis/bonnläpp(i ordets vackra betydelse)/hillbilly. Hon hade typ två tänder på övre främre raden och någon mer på undre raden med lite lagom mellanrum bland dem. Inte någon chans att ett popcorn skulle fasta där som vi alla vet är så sjuuuukt jobbigt att få. Hon beställde en Tequila med sina sista 5 dollars, och som vanligt så är allt mycket större här så shoten var ett halvt dricksglas som hon bälade i sig, tackade för sig och lullade vidare. Close encounter av lokalbefolkningen kan man lugnt säga!

Efter denna heldag/kväll så var det uppgång, frulle uppe i baren och ner på solstolen och bara aaaaaaa... sooooooool!!! Nu har man fått grundbrännan och kan steka på rejält. Bra uppladdning inför Karibien! Inte mycket mer att orda om än bad, sol och massa folk som nyktrade till vid 12 verkade det som. Känns igen när man själv var en ungdom och körde all-in nere på Mallis, Cypern och allt det där. Numera kan man dricka järnet och ändå gå upp kl.8..... tydligen!

Efter dessa riktigt bra dagar så körde vi över "landet", från Floridas västkust till östkusten och mellanlandade i Fort Lauderdale. Lite shopping i vanlig ordning på, vad vi tror kan vara Amerikas största outlet! Gick vilse ett par gånger tillochmed. Cissi hittade en hel del här så hon gick lite på moln efter ett tag. Efter shoppingen så har vi nu kört vidare till Miami Beach och sitter nu i Samanthas lägenhet på 30th street. Dags att tvätta lite och allt det där normala folk gör nuförtiden. Men ett hett tips är att inte komma hit med bilen... finns knappt några parkeringar och när man väl hittar så får man stå där i 3 timmar mot betalning. Men det löste sig iallafall... googlat upp ett parkeringshus på 42nd street så får se imorgon och vi löser det.

Kollar efter Marlins biljetter just nu också... fredagkväll så är det Baseboll i stan. Och det är Zombi-night så man får även träffa T-Dog från The Walking Dead. Så fett!!! Hoppas hoppas hoppas!!!

Nu är det lite tv dags innan sängen kallar!

Bad är såååå gött!!!!

Då var det dags för första ölen på Happy Hour!
 
Och här har ni utsikten några timmar senare... solen går ner 19:47
 
Utsikten från balkongen
 
Hotellet från "andra" sidan
 
Å de hade drinkar på stranden osså!
 
Det finns hur många sådana här båtar överallt...
 

Kommentarer

Postat av: Göran

Publicerad 2015-04-09 20:38:34

Knullade ni inte?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela