hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

The beginning of Florida as we see it!

Publicerad 2015-04-01 03:48:00 i Allmänt

Nu var det dax att resa lite igen... denna gång drar vi till Florida! Denna gång åker vi med Norwegian och deras uppsnackade Dreamliner, så då är det lämpligt att vi kör en recension. Och först så kändes spännande att komma in i kabinen, än så länge ser allt ut som vanligt... lite grådaskigt med lite led lampor i taket. Hoppar ner i sätet, hyfsad komfort men inte någon wow-faktor direkt. När vi väl taxar ut på banan så drar de igång en liten film och story som berättar alla nyheter med just Dreamlinern. Bättre luft, ja... svårt att bedöma men ok. Det är det kanske. Bättre ljus i kabinen som anpassar sig efter omgivningen...hmmm... Ok. Låter spännande men kändes lite meningslöst att den skiftar i alla regnbågensfärger när vi är på väg att landa 10 timmar senare. Och så den coolaste nyheten... fönstren är 30% större och den där lilla flärpen som man drar i för att dra ner gardinen är nu utbytt till en knapp som tonar ner rutan. Det är ganska häftigt och kul att pyssla med ett tag. Men jag undrar dock om de verkligen har tänkt hela vägen. Det är lite som att ta på sig ett bra solbrillor som inte släpper igenom ljuset vilken kan tänkas schysst... men hur blir det när solen är rakt utanför fönstret? Här sitter man och ska kolla film i 10 timmar... det blir som att kolla på TV i solen med solbrillor... eller tänk er att försöka sova lite med denna lampa tänd. Nä, gör om och gör rätt! Behåll gärna knappen men fram med gardinen. Saknades även fotstöd som finns hos många andra bolag även i ap-klassen. Allt kostar pengar...en filt 5 dollar... kudde... finns ej. Men visst, man får ju lite vad man betalar för så det är ändå en schysst flygning men flyger hellre med Singapore Airlines.

Flygningen går ganska smärtfritt, inga större bataljer nånstans. Vi är också det första planet, för Norwegian, som flyger från Kastrup till Orlando så det kom lite brandbilar och sprutade lite vatten för att fira detta spektakel. Såg inget men enligt kaptenen så var det så... säger han det så är det så! Igenom imigrations och hämtade hyrbilen... tog bara 2,5 timme!!! Jisses... Framme 12:30 på hotellet med en påste McDonalds. Ja... Mc... det var det "enda" vi hittade som hade öppet. Det fick la duga.

Första dagen så bestämde vi oss för att köra lite shopping, tanken var först Universal Studios men lite slitna efter resan så fick bli shopping istället. Bra shopping som vanligt här i US. Laddade först med lite pannkakor hos IHOP... gott!!! 10-19 var det shopping i storstil och mer är att vänta.

Nu på kvällen så käkade vi Ribs på Wild Jacks Steaks & BBQ, så sjukligt gott! Köttet bara föll av från benen med grym southern sås. Nu har vi landat i sängen och återfå lite krafter inför morgondagen då Minions väntar... =)

 

Frulle på IHOP!
 
 Lunch på Five Guys!
 
Shopping!!!
 
En liten öl på Wild Jacks i väntan på Ribs!

... och som vanligt som ni märker så är Cissi bakom kameran oftast, det får vi ta och lösa under resans gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela