hockeynille.blogg.se

Mina upplevelser i livet, VM-spel, paradisresor...

Anna Maria Island

Publicerad 2015-04-06 05:02:34 i Allmänt

Dagen började med en kort biltur ner till Sarasota och vidare ut mot Anna Maria Island. Där ska tydligen vara redigt najs har vi hört. Hela öriket här ute är helt fantastiskt, även om det är super mycket bilar och det rullar på sakta men säkert så är det väldigt mycket att se och njuta av. När vi kommer ut på Anna Maria Island och rullar så är ju frågan... vart skall vi stanna? Vi lyckas styra in mot ett bostadsområde som består av klassiska amerikanska småhus blandat med små slott. Vi hittar en lucka längs vägen och stannar. Fram med badväskan och beger oss ner mot havet som ligger 2 minuter från bilen. En 50 meter bred vit sandstrand som är lika lång som ögat kan nå i både höger och vänster riktning. Helt fantastiskt! Vi har märkt att jänkarna gillar sovmorgon vilket passar oss bra, vi lyckas vara uppe hyfsat tidigt, här ser du Petra... jag kan gå upp tidigt och vara pigg när det handlar om viktiga saker ;), så vi kan njuta av stranden innan alla dårar kommer farande från alla håll och kanter. Det är lite kallt i vattnet dock... men ändå skönt mitt på dagen när solen steker.

Idag blev det inte mycket annat mer än sol och bad här på Anna Maria Island. Vi bestämde oss för att åka ner mot Fort Myers Beach efter stranden idag och tog in på ett litet hotell för en billig peng. Satt och njöt av solnedgången på en Tiki bar... var nere och petade lite på stranden också och den påminner väldigt mycket om White beach på Borocay Filipinerna. Väldigt vit och finkorning.

Hann med en middag också och bondade med servitören Carlos från Mexico. Han skulle tydligen till Stockholm och göra en liten Skandinavien resa i augusti. Han fick min mail och så får vi se om han hör av sig om han kommer till Malmö så skall vi ta ut honom på husmanskost/hemmalagat/smörgåsbord. Vi räknar ju kallt med en inbjudan till Mexico vid tillfället sen.

Nu ser vi fram emot 2 fulla dagar nere på stranden här i Fort Myers Beach och ska se till så att Cissi verkligen smörjer in sig ordentligt... hon slarvar lite... och det syns också litta =) Ska inte vara så stöddig själv kanske... lite lite lite på axlarna är röda men det löser sig nog under natten tror jag... och skall nog hinna med en löprunda här tänker jag. Finns ju så mycket god mat här nere och portionerna är ju galna... 

 
 En härlig strand med vår sponsor flygandes ovanför oss...
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela